VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În primele trei luni ale anului, AIPA a autorizat spre plată fermierilor peste 715 mil. de lei

Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură a reușit valorificarea Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural în sumă de 715,2 mil.lei pe diferite mecanisme de subvenționare.

AIPA anunță că este în plin proces de examinare și autorizare spre plată a cererilor de acordare a sprijinului financiar recepționate. De exemplu, săptămâna trecută a reușit autorizarea spre plată a aproximativ 90 de milioane de lei.

Pentru acest an, conform Legii bugetului de stat, mărimea Fondului Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural este de 1,6 miliarde de lei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.