VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În familia lui Ion Ceban s-a născut al treilea copil

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a devenit astăzi tată pentru a treia oară. Soția edilului, Tatiana, a născut azi un băiat. Nașterea a avut loc la Spitalul municipal „Gheorghe Paladi”. Anunțul a fost făcut de Ion Ceban pe rețelele sociale.

„Cu siguranță una dintre cele mai importante zile în viață. Mulțumesc draga mea Tatiana pentru fericirea de a deveni a 3-a oară Tată. Recunoscător medicilor de la Spitalul Gheorghe Paladi și în special domnului Ostrofeț Constantin pentru toți cei 3 copiii ai noștri vegheați cu grijă”, a scris Ion Ceban.

Este al treilea copil în familia primarului general al Capitalei. Împreună cu soția sa Tatiana, Ion Ceban mai are o fiică, Ilinca, și un băiat, Vasile.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.