VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În ajunul Crăciunului pe stil vechi în PMAN va avea loc un spectacol de muzică populară şi obiceiuri de iarnă

Locuitorii Chișinăului și oaspeții acestuia sunt invitați să sărbătorească Crăciunul pe stil vechi, pe 6 ianuarie, în Piața Marii Adunări Naționale, unde va avea loc spectacolul de muzică populară și obiceiuri de Crăciun „Creştini, Crăciunul a Sosit!”.

Potrivit Primăriei Chișinău concertul va începe la ora 18:00, iar pe scenă vor evolua mai mulți interpreți autohtoni, precum:

Orchestra de muzică populară „Folclor”, prim-dirijor Petre Neamțu şi soliștii Vasile Iovu, Nicolae Paliț, Silvia Goncear, Vasile Rusu, Anatol Nunu, Viorica Moraru, Sorin Zberea, Diamanta Paterău, Valentin Butucel și Valentina Rusu, Maria Stoianov și Studioul „Buciumul”, Formația „MILENIUM”, Geta Burlacu, Fanfara „Chișinău” cu Igor Rusu și Ansamblul folcloric „Romanița”, Orchestra de muzică populară „Moldovlaska” şi Adriana Ochișanu, Iulian Corochi, Corina Țepeș, Igor Cuciuc, Maria Iliuț și „Crenguță de Iederă”.  

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.