VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În 2 localități din țară astăzi are loc turul doi al alegerilor locale noi

Astăzi, 2 iunie, în comuna Târnova din raionul Dondușeni și în orașul Bucovăț din raionul Strășeni are loc turul doi al alegerilor locale noi. Localnicii urmează să-și aleagă primarul din cei doi candidați care au acumulat cele mai multe voturi în primul tur.

Secțiile de votare s-au deschis la ora 07:00, iar potrivit Comisiei Electorale Centrale alegerile se desfășoară în regim normal.

La urnele de vot, în total, sunt așteptați 4 259 de alegători, dintre care în comuna Târnova, raionul Dondușeni 2.892 de alegători și în orașul Bucovăț, raionul Strășeni, 1.367 de alegători.

Până la ora 09:00 dreptul la vot a fost exercitat de către 133 de alegători (4.60%) la Târnova, raionul Dondușeni și 57 de alegători (4.17%) la Bucovăț, raionul Strășeni.

Amintim că alegătorii care nu se pot deplasa la secția de votare pot solicita urna de vot mobilă la domiciliu până la ora 14:00. Cererea va fi însoțită și de un certificat medical.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.