VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

IGSU își sistează activitatea platformelor de recreere la punctele de trecere a frontierei Leușeni, Giurgiulești și Sculeni

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență va sista activitatea platformelor de recreere la punctele de trecere a frontierei Leușeni, Giurgiulești și Sculeni.

Potrivit IGSU, scoaterea platformelor de recreere vine în contextul reducerii fluxului de autocamioane la punctele de frontieră a țării, dar și la micșorarea numărului de solicitări din partea conducătorilor auto.

Acestea urmează să fie conservate, iar la necesitate ar putea fi reinstalate pentru deservirea șoferilor. Punctele au fost destinate conducătorilor autocamioanelor care se aflau în coloane de așteptare pentru perfectarea procedurilor de trecere a frontierei. Insulele de recreere au deservit pe parcursul a cinci luni 4157 de persoane. Conducătorii auto au beneficiat de apă potabilă, odihnă în corturi, grupuri sanitare necesare pentru igienă, dar și asistență pentru primul ajutor calificat”, informează IGSU.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.