VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu: Vom face tot posibilul ca alegerile să fie corecte și oamenii să voteze liber

„Vom face tot posibilul ca alegerile să fie corecte și oamenii să voteze liber”. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu membrii delegației Misiunii de observatori din cadrul Parlamentului European, care au venit în Republica Moldova să monitorizeze scrutinul electoral.

În cadrul discuțiilor, șeful legislativului s-a referit la anumite amenințări, printre care propaganda Federației Ruse, precum și numeroasele tentative de fraudare a scrutinului electoral prin coruperea alegătorilor.

Este un efort al Federației Ruse și al grupurilor corupte de a destabiliza situația și de a veni la putere prin aceste acțiuni de corupție. În același timp, instituțiile statului intervin pentru a combate aceste fenomene și ilegalitățile”, a adăugat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Participanții la discuții au menționat că alegerile locale generale din acest an sunt foarte importante, întrucât alegătorii vor decide cine sunt cei peste 12 mii de oameni care vor conduce țara la nivel local în următorii patru ani.

De aceea, vom face tot posibilul ca alegerile să fie corecte și oamenii să voteze liber”, a reiterat Grosu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.