VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, întrevedere cu ambasadorul SUA: Nu ne vom opri și vom merge până la capăt privind reforma justiției

„Chiar dacă am vrea ca reforma justiției să se întâmple mai repede, din păcate, schimbările durează, rezistența e mare, însă nu ne vom opri și vom merge până la capăt”. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Chișinău, Kent Logsdon.

Discuțiile s-au referit la agenda parlamentară și reformele din țară, șeful legislativului reiterând că reforma justiției este una prioritară și se află în plin proces.

În context, președintele Parlamentului i-a mulțumit Ambasadorului SUA pentru susținerea oferită de către partenerii americani în consolidarea instituțiilor publice și în realizarea reformelor în sectoarele-cheie din țară.

Oficialii au făcut un schimb de păreri și despre crizele fără precedent cu care se confruntă țara noastră și sprijinul pe care îl primește de la prieteni și parteneri.

„Noi vom face tot posibilul să ajutăm cetățenii să iasă din această iarnă complicată, care este o consecință directă a invaziei Rusiei în Ucraina”, a declarat Președintele Parlamentului la finalul întrevederii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.