VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu cere depunerea mandatului colegei sale din PAS, Victoria Cazacu. Fiica deputatei este vizată într-un dosar de corupție

După anunțul că fiica deputatei PAS Victoria Cazacu este vizată într-un dosar de corupție, în urma unor percheziții efectuate de CNA și procurori la Aeroportul Chișinău, președintele Parlamentului, Igor Grosu, cere depunerea mandatului de către colega sa. „Asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră contra corupției”.

„Azi CNA a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care vizează fiica unei deputate din Parlament. Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției. Depunerea mandatului de către deputata Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe. De asemenea, fracțiunea parlamentară a PAS va întreprinde toate măsurile pentru excluderea deputatei din organele parlamentare și din fracțiune. Corupția este o amenințare gravă la adresa țării noastre și nu vom tolera asemenea cazuri”, a scris Igor Grosu pe rețelele sociale.

Amintim, ofițerii Centrului Național Anticorupție și procurorii din Capitală cercetează mai mulți inspectori vamali ai postului de la Aeroportul Internațional Chișinău și persoane fizice într-un dosar de corupție. Este vorba despre o schemă infracțională manifestată prin luare de mită de la pasageri pentru facilitarea introducerii sau scoaterii ilegale din țară a diferitor bunuri.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.