VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu: Bandiții niciodată nu au făcut lucruri care să fie în favoarea cetățenilor, ei au plătit pentru a destabiliza situația și pentru a crea animozități

Bandiții niciodată nu au făcut lucruri care să fie în favoarea cetățenilor, chiar atunci când au plătit pentru a se deplasa, ei au plătit pentru a destabiliza, pentru a bloca, pentru a crea animozități”. Astfel comentează președintele Parlamentului, Igor Grosu, protestele organizate de Partidul Șor în Capitală.

În cadrul emisiunii Puncte de Reflecție de la Vocea Basarabiei, politicianul a subliniat că ”criminalii au scopul să destabilizeze situația în R. Moldova”.

Bandiții niciodată nu au făcut lucruri care să fie în favoarea cetățenilor, chiar atunci când au plătit pentru a se deplasa, ei au plătit pentru a destabiliza, pentru a bloca, pentru a crea animozități. Nu poate fi pusă problema bunei intenții a unor criminali, nu poate fi, scopul lor e să destabilizeze situația, în speranța că rușii au să înainteze spre Odesa. Nu mai înaintează nimeni spre Odesa, ei iau bine bătaie acolo pe linia de contact, poporul ucrainean îi ține la distanță, unicul lucru ce le-a rămas sunt pericolele de ordin hibrid, încercări de a destabiliza situația, tot felul de alarme false ș.a.m.d., dar le cam expiră instrumentariul”, a declarat Igor Grosu.

Totodată, Igor Grosu a subliniat că cetățenii R. Moldova trebuie să înțeleagă adevărata față a Federației Ruse și să nu-și mai facă iluzii privind dragostea din partea Kremlinului față de Chișinău.

E bine că a apărut planul acesta ca să ne spulberăm cumva iluziile despre marea prietenie și dragoste, în special, dragoste din partea Kremlinului față de Chișinău. N-a fost niciodată, deci să nu ne mai facem iluzii, ei ne tratează ca pe o gubernie de-a lor, ca pe o țară de mâna a doua, o periferie, care-i în capul lor bolnav de imperialism și velikorusism ș.a.m.d., adică ei cred că acolo sunt niște periferici care trebuie să fie sub ei și atât. Așadar, cu cât mai repede uităm de iluzia aceasta a frăției și a marii prietenii, cu atât mai ușor noi o să ne apucăm de instituțiile noastre ca să le consolidăm, să facem ordine la noi și să ajungem într-un viitor foarte apropiat membri ai Uniunii Europene. Și-au dat arama pe față, noi cumva arama asta o vedeam demult, dar acum ea apare în toată splendoarea ei, instituțiile noastre știu ce să facă, fac lucrul acesta, ați văzut, i-au luat pe sus și pe aceștia care au venit cu instrucțiuni foarte clare, au arătat cât de cinică este abordarea, dacă până acum, în toamnă mizau pe oameni sărmani pe care poți să-i manipulezi și să-i scoți, acum, în iarnă-primăvară au schimbat abordarea, încă mai cinică, mizează pe bandiți, persoane cu antecedente penale, persoane care erau date în căutare pe interior, grupuri criminale. Deci caută bandiți care pentru bani să facă acțiuni violente împotriva poliției. Slavă Domnului vedem că din ce în ce mai mult și mai mult instituțiile noastre demonstrează caracter, demonstrează reziliență, pot, au capacități să anticipeze, să descurajeze și să acționeze astfel ca să fie ei luați prin surprindere, dar nu noi”, a mai declarat Igor Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.