VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Hotărârea Guvernului privind constituționalitatea Partidului Șor, publicată în Monitorul Oficial

Hotărârea Guvernului pentru aprobarea sesizării privind controlul constituționalității Partidului Politic Șor din 9 noiembrie a fost publicată în Monitorul Oficial, ediția de vineri.

Anterior, Curtea Constituțională a restituit sesizarea referitoare la verificarea constituționalității Partidului politic Șor pentru că hotărârea de Guvern încă nu era publicată în Monitorul Oficial, scrie IPN.

Hotărârea a fost aprobată de executiv, Ministerul Justiției menționând că sunt prezentate suficiente argumente care denotă faptul că, prin toate activitățile de până acum, formațiunea a acționat în contradicție cu principiile statului de drept și pune în pericol suveranitatea și independența Republicii Moldova.

Inițiativa Ministerului Justiției a fost calificată de către Partidul Șor ca fiind „încă un abuz grav din partea guvernării PAS”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.