VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Haine și parfumuri ale unor branduri celebre urmau să ajungă ilegal în piețele din Chișinău

Vameșii moldoveni au contracarat o tentativă de comercializare ilicită a mai multor produse străine. Două mașini, ticsite cu haine și parfumuri ale unor branduri celebre, au fost oprite de echipele mobile ale Serviciului Vamal într-un sat din sudul țării.

În momentul stopării, conducătorul unui vehicul nu s-a conformat somațiilor și a încercat să fugă. Acesta însă nu a reușit să ajungă departe, deoarece a fost implicat într-un accident rutier.

În urma controlului vameșilor, în ambele autoturisme au fost depistate cantități comerciale de articole vestimentare și parfumuri, transportate fără acte de proveniență legală.

Bănuiții sunt doi cetățeni moldoveni, de 35 și 40 de ani. Bărbații au refuzat să ofere detalii. Preliminar s-a stabilit că mărfurile erau transportate spre piețele din Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.