VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul, reacție la protestul BCS: Vom continua să lucrăm pentru îmbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, a comentat protestul de astăzi al deputaților comuniști și socialiști, nemulțumiți de activitatea guvernării PAS.

Trăim într-o societate democratică, dreptul la protest este un drept inalienabil, persoanele care o fac în condițiile legii au dreptul să o facă. Noi nu comentăm revendicările sau aspectele care au fost menționate în protestul BCS”, a declarat Vodă.

Totodată, purtătorul de cuvânt al Executivului a subliniat că în pofida protestelor, echipa guvernamentală își va continua misiunea dedicată îmbunătățirii condițiilor de viață a cetățenilor.

Vreau să mă refer la faptul că acest Guvern, echipa guvernamentală, în continuare își continuă misiunea dedicată și punctuală de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii, la îmbunătățirea condițiilor de viață, la oferirea oportunităților noi pentru cetățenii acestei țări, astfel încât nivelul de viață să fie mai bun. Și acest executiv va continua aceste eforturi care sunt orientate în beneficiul cetățenilor care trebuie protejate prin acțiunile ferme pe care le face Guvernul pe toate domeniile de referință”, a mai declarat Vodă.

Menționăm că deputații BCS se declară nemulțumiți de mai multe acţiuni ale partidului de la putere, printre care: prețurile tot mai mari la gaz, energie electrică, produse alimentare, situația în economie, salarii mici, schimbările din sistemul medical și altele.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.