VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Grindina și ploile puternice au provocat pagube în raionul Nisporeni, fiind afectate mai multe terenuri agricole

Grindina continuă să distrugă culturile de pe mai multe terenuri agricole din satele țării. Aseară, bucăți de gheață cât pruna sau bobul de mazăre au căzut în unele localități din raionul Nisporeni, imagini și filmulețe fiind publicate de localnici pe mai multe rețele sociale.

De asemenea, mai multe drumuri și grădini au fost înnămolite. Precipitațiile puternice au fost însoțite și de vânt puternic.

Precizăm că, meteorologii au emis ieri un nou cod galben de instabilitate atmosferică. Astfel, în mai multe regiuni au fost ploi cu descărcări electrice, vânt puternic și grindină. Avertizarea a fost în vigoare până la miezul nopții.

Furtună puternică a fost și în dreapta Prutului, în județul Iași, acolo unde a căzut grindină de mărimea unei mingi de ping pong. Mai multe maşini au fost avariate, iar culturi agricole au fost distruse în zona localităţii ieşene Răducăneni, aflată la câțiva kilometri de frontiera cu R. Moldova, în zona raionului Nisporeni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.