VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ggrădinițele și spitalele din capitală au fost conectate la agentul termic

Autoritățile municipale anunță că de miercuri, 19 octombrie, a început conectarea la sursa de agent termic a instituțiilor sociale din capitală. Primii consumatori care au beneficiat de căldură centralizată sunt 114 grădinițe, 5 școli și 3 spitale municipale.

Potrivit Primăriei Chișinău, pe parcursul săptămânii curente va continua conectarea la sistemul centralizat de termie a instituțiilor din domeniul social.

În context, primarul general, Ion Ceban, a solicitat responsabililor de livrarea agentului termic, inclusiv Î.S. „Termoelectrica” S.A., să asigure conectarea serviciului pentru instituțiile educaționale și cele din domeniul ocrotirii sănătății.

De asemenea, este livrat agent termic centralizat în 4 blocuri de locuinţe din Chișinău, din totalul de 2710, la solicitarea gestionarilor fondului locativ. 

Totodată, municipalitatea a solicitat întreprinderii „Termoelectrica” să conecteze fondul locativ municipal, în contextul în care locuitorii orașului, se confruntă cu disconfort termic atunci când trei zile consecutiv sunt înregistrate temperaturi medii zilnice de până la +10 ˚C. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.