VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fracțiunile PAS și BCS din Parlament au câte un deputat nou

Parlamentul are doi deputați noi. Este vorba de Ana Speianu, candidat supleant pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate, și Said-Muhmat Amaev, candidat supleant pe lista Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, mandatele acestor doi fiind validate deja de Curtea Constituțională.

Ana Speianu este pedagog de meserie, fiind învățătoare la școala primară „Haralambie Corbu” din localitatea Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni. Anterior, a fost consilier local.

Said-Muhmat Amaev este jurist de meserie. Este maestru internațional al sportului și antrenor la școala sportivă specializată „Boris Petuhov” din Bălți.

Mandatele de deputat de pe listele Partidului Acțiune și Solidaritate și Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au devenit vacante după ce deputatul PAS Mihai Popșoi a fost numit ministru de Externe, iar deputatul BCS Adrian Lebedinschi au fost ales în funcția de consilier în CMC. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.