VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Un obuz, posibil din timpul celui de-al doilea război mondial, depistat la Costești

Un obuz, posibil din timpul celui de-al doilea război mondial, a fost depistat de către polițiștii de frontieră din SPF Costești.

Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de 14 mai curent.

În timpul activității de supraveghere a frontierei de stat a fost observat un obiect din metal, asemeni unui proiectil de artilerie. Obuzul avea o lungime de 50 cm și diametrul de aproximativ 30 cm. Operativ, au fost anunțate prin Serviciul 112 autoritățile de responsabilitate. Până la sosirea echipajelor speciale și pe parcursul cercetărilor, perimetrul a fost securizat de către polițiștii de frontieră, iar persoanele terțe evacuate din zona adiacentă”, anunță Poliția de Frontieră.

În context, Poliția de Frontieră face un apel către populație să prezinte atenție maximă și să informeze autoritățile competente când sunt depistate obuzuri sau muniții.

Viața are prioritate și nu trebuie să ne supunem riscurilor”, notează sursa citată.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.