VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/Un autocar care transporta persoane la întrunirea organizată de Partidul „ȘOR”, implicat în accident

Potrivit Poliției, în jurul orei 12:46, un autocar care transporta în jur de 30 de persoane la întrunirea din centrul capitalei, a fost implicat într-un accident rutier pe str. Petru Rareș din Chișinău.

Oamenii legii declară că autocarul, efectuând manevra de întoarcere s-a tamponat într-o mașină de marca Volvo, care era parcată.

Poliția informează că în rezultatul accidentului dat mijloacele de transport au fost deteriorate tehnic.

Menționăm că astăzi, 13 noiembrie, mai mulți susținători ai Partidului Politic „ȘOR” participă pentru a noua duminică consecutiv la protestul antiguvernamental. Protestatarii scandează „Anticipate”; „Jos Maia Sandu”; „Jos dictatura”.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.