VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Strat subțire de zăpadă în nordul țării: Câte utilaje speciale acționează la deszăpezire

Pe drumurile din nordul țării este un strat subțire de zăpadă. Despre aceasta anunță Administrația de Stat a Drumurilor, care subliniază că la această oră ninge în nordul țării.

Astfel, pe drumurile publice naționale din sectoarele Briceni, Edineț, Ocnița, Dondușeni, Drochia, Râșcani, Glodeni și Fălești, acționează 22 de utilaje speciale la deszăpezirea și răspândirea materialului antiderapant.

Drumarii îndeamnă șoferii să circule cu atenție.

Voceabasarabiei.md subliniază că în intervalul orar 17:00 -12.12.2022 și 07:00- 13.12.2022 în zona Nord și Centru s-au efectuat lucrări de patrulare, combatere a lunecușului și lucrări de deszăpezire, în zona Sud,  s-au efectuat lucrări de patrulare.

În procesul tehnologic au fost antrenate:

  • muncitori rutieri – 28 (persoane);
  • material antiderapant mecanizat – 140 (tone);
  • material antiderapant manual – 12,8 (tone);
  • utilaje speciale – 19 (unități).
  • Accesibilitatea infrastructurii rutiere este asigurată în condiții de iarnă pe toată rețeaua de drumuri naționale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.