VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ O stație PECO din suburbia Chișinăului, închisă după ce mai mulți consumatori s-au plâns la ISSPNPC

O stație PECO din suburbia Chișinăului a fost nevoită să își sisteze activitatea, după ce mai mulți consumatori s-au plâns la Inspectoratul de Stat pentru Supravegherea Produselor Nealimentare și Protecția Consumatorilor (ISSPNPC).

În urma verificărilor, inspectorii ISSPNPC au depistat că distribuitorul de gaz lichefiat depășea limita erorilor maxime admisibile prevăzut de norma de metrologie legală.

”Pentru aceste motiv a fost eliberată prescripție de interzicerea a mijlocului de măsurare, iar agentul economic riscă o amendă de până la 9.000 lei”, subliniază ISSPNPC.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.