VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Noi stații de așteptare au apărut pe drumurile publice: sunt dotate cu scaune, urne de gunoi și stâlpi de iluminat

Autoritățile anunță despre inițierea unui proiect de modernizare a stațiilor de așteptare amplasate pe drumurile naționale publice ale țării. Proiectul prevede construcția a 33 de astfel de pavilioane, iar primele 19 au fost deja instalate pe drumurile din 13 raioane.

Până la finele anului 2023, au fost instalate pavilioane auto moderne în raioanele Orhei, Rezina, Telenești, Drochia, Râșcani, Soroca, Florești, Șoldănești, Strășeni, Călărași, Ungheni, Fălești și în mun. Chișinău.

Lucrările de construcție a stațiilor auto pentru pasageri sunt parte a proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere și de transport public, destinate să faciliteze călătoriile și să ofere confort și siguranță utilizatorilor de drum, precizează Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Potrivit drumarilor, pavilioanele auto sunt construite în conformitate cu un proiect de tip modern, evidențiind un design inovator și funcțional.

„Aceste construcții metalice cu structură ușoară și panouri de sticlă securizată sunt dotate cu scaune din lemn, urne de gunoi, stâlpi de iluminat stradal și două panouri fotovoltaice”, au comunicat reprezentanții Administrației.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.