VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Miting la Chișinău în memoria copiilor uciși în războiul din Ucraina

De ziua Internațională a Copilului la Chișinău s-a desfășurat un miting în memoria copiilor cărora le-a luat viața războiul început de Rusia.

Astfel, la ambasada Federației Ruse în R. Moldova au fost instalate standuri cu fotografiile copiilor uciși în Ucraina.

Activiștii organizației „Stop russian aggression” au condamnat acțiunile Federației Ruse și au menționat că oamenii nu trebuie să tacă, dar să protejeze drepturile fiecărui copil.

„În această zi, trebuie să ne amintim de acei copii care au fost uciși de Rusia, de acei copii care se puteau distra și se bucurau de o zi caldă, dar din cauza războiului, viitorul lor a fost schimbat pentru totdeauna. Avem puterea să nu tăcem, să vorbim despre asta și să protejăm drepturile fiecărui copil”, menționează organizatorii acțiunii.

Menționăm că de la începutul invaziei ruse în Ucraina au murit 548 de copii, iar alți 1351 au fost răniți.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.