VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Maia Sandu, vizită la Sculeni: O țară cu aspirații europene înseamnă și posturi vamale europene

„O țară cu aspirații europene înseamnă și posturi vamale europene, unde cetățenii sunt tratați cu respect, iar angajații Serviciului Vamal și ai poliției de frontieră au condiții bune de muncă”. O declarație în acest sens a fost făcută astăzi, de președinta țării, Maia Sandu, în cadrul unei vizite la postul vamal Sculeni, care trece printr-un amplu proces de extindere și modernizare.

Șapte piste noi de control vamal pe sensul de ieșire din țară au fost deja finalizate. De astăzi, automobilele și autocarele de pasageri vor beneficia de condiții de așteptare și de control cu adevărat europene în postul vamal Sculeni. Până la sfârșitul anului vor fi încheiate și lucrările pe sensul de intrare și vom avea un post vamal pe deplin modernizat”, a scris Maia Sandu.

Totodată, șefa statului a ținut să mulțumească Uniunii Europene pentru sprijinul financiar acordat în reconstrucția acestui important obiectiv de infrastructură.

O țară cu aspirații europene înseamnă și posturi vamale europene, unde cetățenii sunt tratați cu respect, iar angajații Serviciului Vamal și ai poliției de frontieră au condiții bune de muncă. Îmbunătățirea infrastructurii naționale este o prioritate pentru noi. Țara noastră trebuie să aibă posturi vamale, drumuri, poduri și căi ferate moderne. Deja avem primele rezultate. Vom continua să investim în infrastructura țării, pentru că modul de viață european înseamnă și infrastructură europeană”, a conchis Maia Sandu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.