VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Maia Sandu, întrevedere cu moldovenii stabiliţi în Marea Britanie: Am rămas impresionată de interesul lor pentru realitățile de acasă

Preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu, aflată la Londra cu ocazia încoronării Regelui Charles al lll-lea, a avut o întrevedere cu moldovenii stabiliți în Marea Britanie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, președinta țării a menționat că a rămas „impresionată de interesul lor pentru realitățile de acasă și de emoțiile cu care vorbesc despre Moldova”.

Am avut în această seară o discuție caldă cu cetățenii noștri stabiliți în Marea Britanie. Am rămas impresionată, ca de fiecare dată când mă întâlnesc cu oamenii noștri care locuiesc în afara țării, de interesul lor pentru realitățile de acasă și de emoțiile cu care vorbesc despre Moldova. Am răspuns la mai multe întrebări despre oportunitățile de investiții și programele de sprijin pentru afacerile mici și mijlocii, despre reforma justiției și eforturile de luptă cu corupția și, mai ales, despre viitorul european al țării noastre, viitor pe care îl construim împreună”, a scris Maia Sandu.

Totodată, șefa statului i-a îndemnat pe toți cei prezenți să-și încurajeze rudele de acasă să participe pe 21 mai la Adunarea ,,Moldova Europeană”.

„Zi în care vom spune cu toții, împreună, care ne este alegerea: o țară dezvoltată, liberă și europeană, o țară primitoare și bună pentru toți oamenii săi”, a conchis președinta.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.