VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ Incendiul la rezervorul nr.2 din Portul Giurgiulești, localizat

Pompierii au reușit localizarea incendiului la rezervorul nr.2 încărcat cu șrot de floarea soarelui din Portul Internațional Liber Giurgiulești.

Acțiunea a avut loc la ora 1:49 pe 22 ianuarie, după ce construcția metalică de capacitate mare a fost prăbușită controlat la ora 01:29. În urma deteriorării de către specialiști a elementului din partea de jos a rezervorului, construcția s-a prăbușit, iar pompierii au reușit să ajungă la focar și să stingă flăcările deschise”, anunță IGSU.

Începând cu data de 20 ianuarie angajații IGSU au asigura securitatea antiincendiară în preajma rezervoarelor cu șrot din Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce și al doilea siloz ardea.

La moment pompierii acționează pentru lichidarea totală a incendiului și efectuează paza antiincendiară la obiectiv.

Pentru lucrări de localizare și stingere a incendiului în Portul Internațional Liber Giurgiulești acționează 13 angajați cu 5 autospeciale de intervenție.

Misiunea angajaților IGSU va continua până la înlăturarea tuturor riscurilor pentru infrastructura din zonă.

Citește și: A luat foc un alt rezervor cu șrot de floarea soarelui din Portul Giurgiulești

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.