VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Incendiu masiv de vegetație la Stăuceni: Pompierii luptă cu flăcările de mai multe ore

Un incendiu de vegetație a cuprins o suprafață extinsă de teren în comuna Stăuceni, municipiul Chișinău.

La fața locului au fost trimise 4 echipe de salvatori și pompieri, care de patru ore luptă cu flăcările pentru localizarea și lichidarea arderii. În urma incendiului nu au fost raportate victime”, anunță pompierii.

Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

În acest context IGSU îndeamnă oamenii să țină cont de regulile antiincendiare și să evite utilizarea focului deschis în câmpuri deschise.

În condiții de temperaturi caniculare, umiditate redusă și vânt, orice scânteie poate genera incendii de proporții. În situații de risc oamenii sunt îndemnați să sune de urgență Serviciul 112.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au lichidat 84 focare de ardere.

Într-o postare pe o rețea de socializare, primarul de Stăuceni cheamă lumea să ajute la stingerea incendiului.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.