VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FOTO/ În Capitală a fost deschisă o parcare automatizată. Cum arată și care este prețul pentru o oră

În municipiul Chișinău a fost inaugurată o parcare publică automatizată. Aceasta este situată pe strada 31 August, în spatele Guvernului.

Parcarea are 4 niveluri și este amplasată pe o suprafaţă de 180 m², fiind construită pe terenul care era folosit drept parcare neorganizată. Astfel, în intervalul orelor 7.00 – 22.00, prețul pentru un loc de parcare este de 50 de lei pentru o oră, iar în intervalul 22.00 – 7.00, prețul este de 10 lei pentru o oră.

Potrivit autorităților municipale, proiectul, primul de acest fel, a fost implementat de un agent economic în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei și Agenţia Proprietăţii Publice.

Potrivit primarului General, actualmente au loc lucrări de amenajare a locuri de parcare pe străzile și trotuarele noi reparate, în preajma parcurilor și scuarurilor reabilitate. De asemenea sunt construite noi parcări de capacitate mare pe strada Ismail, în preajma Parcului Dendrariu, pe strada Ghidighici, la intrare în oraș din partea străzii Calea Ieșilor.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.