VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Grădinița din Bălceana, renovată prin intermediul „Satului European”. Recean: Un exemplu concret despre cum construim Moldova europeană

Premierul Dorin Recean a întreprins astăzi o vizită la grădinița din satul Bălceana, unde recent au fost finalizate lucrările de reparație a clădirii, finanțate prin intermediul Programului național „Satul european”.

Potrivit serviciului de presă al Executivului, în cadrul proiectului, a fost renovat acoperișul, s-a achiziționat mobilierul necesar pentru activitățile cu copiii și echipamentul pentru cantina și spălătoria instituției preșcolare. Cei 48 de copii, care frecventează grădinița, vor beneficia și de o sală modernă de festivități.

Este unul din proiectele derulate în raionul Hâncești, care îmbunătățesc viața cetățenilor și este un exemplu concret despre cum construim Moldova europeană, investind în proiecte ce țin de viitorul comunităților noastre, și anume copiii”, a declarat prim-ministrul Dorin Recean.

Menționăm că costul total de renovare a instituției preșcolare din Bălceana a constituit 3,3 milioane de lei.

În total, prin intermediul programului „Satul European”, în raionul Hâncești, sunt implementate 16 proiecte în valoare de peste 83 milioane de lei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.