VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Atenție călători! Aglomerație la vama Leușeni-Albița

În această dimineață, în punctul de trecere Leușeni – Albița, se atestă flux sporit de călători. Este aglomerată direcția ieșire din Republica Moldova, anunțat Poliția de Frontieră. 

Autoritățile precizează că se lucrează la capacitate maximă pentru a degaja circulația transfrontalieră, fiind întreprinse toate măsurile necesare.

În aceste condiții, călătorii sunt îndemnați să opteze pentru punctele de trecere din proximitate – PTF Leova, PTF Costești sau PTF Cahul – care înregistrează valori normale de trafic. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.