VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Aduși organizat la protest. Partidul ȘOR publică imagini cu oameni îmbarcați în autocare în drum spre Președinție

Partidul politic ȘOR a publicat duminică, 18 septembrie, imagini cu oameni îmbărcați în autocare care, potrivit formațiunii, se îndreaptă spre Președinție, acolo unde va avea loc manifestația organizată de către liderul fugar al Partidului politic ȘOR, Ilan Șor.

„În pofida tuturor piedicilor puse de autorități, care, potrivit organizatorilor protestului, i-au amenințat pe transportatori să nu ducă oamenii la Chișinău, foarte multă lume este acum în drum spre Președinție”, anunță reprezentanții partidului ȘOR într-un comunicat de presă.

Începând cu ora 15:00, la Președinție va avea loc un protest, organizat ca urmare a unui apel public, lansat de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

„La acest mesaj au aderat ulterior și alte formațiuni de opoziție, dar și activiști civici, care consideră că PAS și Maia Sandu nu mai reprezintă interesele poporului Republicii Moldova și trebuie să plece”, se menționează în comunicat.

Într-o postare video publicată vineri, 16 septembrie, pe Facebook, deputatul fugar Ilan Șor a anunțat că se află în Israel și că în scurt timp se va întoarce în R. Moldova.

Anterior, magistrații au emis mandat de arestare pe numele președintelui Partidului ȘOR, Ilan Șor.

În 2017, Șor a fost condamnat la şapte ani şi jumătate de închisoare pentru escrocherie şi splălare de bani.

În 2019, la scurt timp ce Partidul Democrat din Moldova a cedat puterea și a trecut în opoziție, Șor a părăsit ilegal teritoriul R. Moldova. Tot în 2019, deputatul Șor a fost lipsit de imunitate parlamentară.

Pe numele lui Șor există şi o cerere de extrădare, care se este încă în proces de examinare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.