VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ 125.000 de muniții, depistate la o femeie de 60 de ani care încerca să intre în Moldova

O femeie de 60 de ani este documentată de polițiștii de frontieră pentru tentativă de introducere ilicită în țară a sute de muniții. Cazul a avut loc astăzi, 30 ianuarie 2024, în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Potrivit Poliției de Frontieră, în cadrul efectuării controlului de specialitate, șoferița a prezentat permisul de transport pentru scoaterea temporară din țară a armelor/munițiilor, totodată prezentând armele și munițiile aer comprimat în cantitate de 25.000 bucăți.

La cercetarea adițională a mașinii, echipa de control a depistat sub bancheta din spate a autoturismului încă 100.000 de bucăți de muniție nedeclarate organului vamal. Munițiile au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă”, precizează IGPF.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.