VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ 10 autospeciale noi pentru transportarea deșeului au ajuns la Chișinău

Circa 10 autospeciale din cele 30, achiziționate de municipalitate în cadrul Proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, au ajuns în parcarea întreprinderii municipale de salubrizare Regia „Autosalubritate”. Anunțul a fost făcut astăzi, 8 noiembrie, de către primarul ales al Capitalei, Ion Ceban.

Potrivit edilului general, autospecialele, cu încărcare din spate a containerelor și cu capacități diferite de transportare a deșeurilor (13 – 16 m³), sunt echipate cu tehnologii moderne, inclusiv pentru compactarea deșeurilor, ceea ce le face mai eficiente și mai econome, contribuind, astfel, la reducerea timpului și costurilor operaționale.

Grație celor 30 de autospeciale noi, Întreprinderea Municipală își va îmbunătăți și mai mult capacitățile de a face față atât cerințelor în continuă schimbare ale sectorului de gestionare a deșeurilor, cât și pentru a oferi servicii de calitate clienților săi. Și toate acestea, cu scopul de a îmbunătăți și perfecționa serviciile de evacuare, transportare, sortare și reciclare a deșeurilor din Chișinău și de a proteja mediul înconjurător, inclusiv prin reducerea emisiilor de CO2.

Achiziția celor 30 de autospeciale, face parte din cadrul proiectului „Deșeuri Solide Chișinău”, finanțat de către Primăria municipiului Chișinău și investitorii internaționali BEI, BERD și E5P.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.