VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fostul șef-adjunct al CNA, Mihail Gofman, a decedat în urma unui accident rutier

Mihail Gofman, fostul șef-adjunct al Centrului Național Anticorupție și-a pierdut viața în urma unui accident. Fostul șef-adjunct al Serviciului prevenirea şi combaterea spălării banilor de la CNA, a decedat la 11 ianuarie, la un spital din Chișinău, după ce în luna decembrie a fost lovit de un automobil. Decesul a fost confirmat de soția lui, pentru Jurnal TV.

Mihail Gofman a decedat după două săptămâni de la accident, urmare a consecințelor grave. Conform informațiilor oferite de soție, impactul s-a produs pe șoseaua Balcani, în timp ce fostul șef-adjunct al CNA a încercat să traverseze strada în afara trecerii de pietoni.

„S-a întâmplat pe șoseaua Balcani. A fost un accident întâmplător, din neatenție. Nu este premeditat. Persoana care era la volan nu a fost rău intenționată. Vă mulțumesc și vă rog foarte mult să ne păstrați intimitatea”, a declarat Ludmila Gofman, pentru sursa citată.

Mihail Gofman, fostul șef-adjunct al Serviciului prevenirea şi combaterea spălării banilor de la CNA, este cunoscut pentru dezvăluirile în jurul dosarelor Landromat și furtul miliardului din sistemul bancar. În 2014, Gofman a fost demis din funcția pe care o deținea la CNA. În 2022, acesta acesta a încercat să revină în sistem și a cerut în instanță anularea ordinului prin care a fost demis din funcție.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.