VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

FORUM / Roman Mihăeș: La ședința de duminică a CSS s-a solicitat remanieri majore în cadrul guvernului Gavrilița / AUDIO

Invitatul emisiunii de astăzi, analistul politic Roman Mihăeș, s-a referit mai în detalii la două probleme. Prima: cu privire la promovarea Basarabiei în mass-media din România și a doua: cu privire la ședința de duminică seara a Consiliului Superior de Securitate.

Despre ședință domnia sa a menționat caracterul serios, pe alocuri dur, al acestei întruniri, unde președintele Maia Sandu a punctat niște priorități fracțiunii majoritare a deputaților, dar și a guvernului Gavriliță.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.