VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM cu Leonid Smolnițchi, 29.04.2024 / Invitat: Victor Juc

„Situația politiciă este foarte tensionată pentru că Republica Moldova se confruntă cu acțiuni hibride atât din interior cât și din exterior. Unele forțe politice deja s-au developat și s-au pleat pe extrema stângă, și-au propus să destabilizeze Republica Moldova, să pună obstacole în calea modernizării, iar modernizarea prin dezvoltare și democratizare este necesară pentru Republica Moldova pentru a realiza obiectivele sale strategice”, sunt declarații făcute de Victor Juc, directorul Institutului Cercetări Juridice, Politice și Sociologice al USM, în cadrul emisiunii FORUM de la Vocea Basarabiei.

Emisiune realizată cu suportul financiar al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.