VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM CU LEONID SMOLNIȚCHI, 18.04.2024, ora 19:00 / video

Invitata emisiunii Valentina Meșina,primar Ruseștii Noi

In cadrul emisiunii s-au pus în discuție un șir de subiecte  ce țin de administrația publică locală. Valentina Meșina a povestit despre jubileul de 500 de ani al satului Ruseștii  Noi, despre problemele cu care se confruntă comunitatea. Cu îngrijorare s-a menționat despre lipsa unui sistem de canalizare în sat. Ruseștii Noi este înfrățit cu mai multe localități din România. Mai mult, grădinița poartă numele unui județ din România care a donat milioane de lei pentru renovarea instituției.

Autor

  • Leonid Smolnițchi

    Moderator al emisiunilor „Lumea” și „Forum”. Autor al rubricii „Dincolo de Aparențe”. A lucrat la „Televiziunea și Radioul Național”, la „Catalan tv”, „Euro tv” ,”Alt tv”. La fel a activat la ziarele „Luceafărul”, „Tineretul Moldovei”, ”Chișinăul de seară” „Moldova Suverană”. Profesor universitar, consilier CMC, 1990-1994.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.