VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Formația „Zdob și Zdub” va încinge atmosfera la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

Cea de a II-a ediție a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024” va avea loc la 8 iunie în Parcul „La Izvor” din Capitală.

Potrivit organizatorilor, festivalul va cuprinde un vast program de activități sportive, masterclass-uri, activități de divertisment, un târg cu produse autohtone și un concert pe cinste din partea Formației „Zdob și Zdub”.

Trupa „Zdob și Zdub” care a cucerit inimile a mii de fani din toată lumea va urca pe scenă pentru a transforma acest festival într-un spectacol de neuitat. Vino cu familia și prietenii să te bucuri de hiturile care au făcut istorie și să cânți alături de „Zdob și Zdub”! Nu pierde ocazia de a trăi o experiență muzicală de excepție”, invită organizatorii.

Activitățile vor debuta la ora 11.00 și vor ține până la 17.00.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.