VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FLYONE și ANTRIM te aduc acasă de Crăciun!

În ajunul sărbătorilor de iarnă, FLYONE și ANTRIM se alătură campaniei naționale „Hai Acasă de Crăciun”. Această campanie vine să celebreze și să întărească legăturile între comunitățile din întreaga țară prin valorificarea tradițiilor naționale.

Pentru a face călătoria spre casă mai atractivă și plină de surprize, FLYONE oferă pasagerilor săi oportunitatea de a câștiga bilete la concertul lui Dan Balan, programat pentru data de 24 decembrie la Chișinău Arena. Alături de acest artist îndrăgit, pe scenă vor mai evolua Ludmila Balan, Bakota și Cristian Porcari, dar și starurile muzicii Eurodance: HADDAWAY, cunoscut pentru hitul legendar „What is Love” și inconfundabilul MR. President, vocea din spatele melodiei “Coco Jambo”.

Astfel, zilnic, la cursele FLYONE cu destinația Chișinău vor fi organizate tombole, în urma cărora câte un pasager norocos va câștiga 2 bilete la grandiosul concert. Tragerea la sorți va avea loc în perioada 18-24 decembrie. 

FLYONE și Antrim sunt mândri să se alăture campaniei “Hai Acasă de Crăciun”, promovând nu doar conexiunile aeriene, dar și valorile familiale și spiritul sărbătorilor.

Despre ANTRIM 

ANTRIM (Asociația Națională pentru Turism Receptor și Intern din Moldova) este o organizație non-profit care reprezintă sectorului privat din industria turismului Moldovei. Cu suportul partenerilor strategici, crează și oferă servicii de înaltă calitate și experiențe turistice autentice, valorificând tradițiile, ospitalitatea, cultura, gastronomia și vinul Moldovei.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016,  reușind în scurt timp să devină cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 57 de destinații, dintre care, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, sunt efectuate 35 de curse regulate și charter spre: Berlin, Dusseldorf, Munchen, Frankfurt, Bologna, Roma, Milano, Parma, Verona, Paris, Nisa, Londra Luton, Londra Stansted, Bruxelles, Dublin, Madrid, Barcelona, Valencia, Larnaca, Lisabona, Amsterdam, Praga, Istanbul, Tbilisi, Erevan, Tel Aviv, Dubai, Enfidha, Sharm El Sheikh, Hurghada, Tirana, Tivat, Antalya, Zanzibar și Sri Lanka. 

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Acest articol este un produs comercial.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.