VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FLYONE mărește numărul de zboruri spre și din Istanbul!

FLYONE anunță că, începând cu data de 2 iunie 2023, va opera în fiecare zi zboruri directe din și spre Istanbul.

Această decizie vine în urma unei cereri mari din partea pasagerilor, dar și dorința de a oferi călătorilor un orar convenabil. Noul program de zbor va asigura conexiuni optime și flexibilitate sporită, tuturor celor care călătoresc între Chișinău și Istanbul.

Zborurile zilnice vor deschide noi oportunități pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, turiști și pentru toți cei care doresc să exploreze cele două orașe.

Vedeți noul grafic:

Luni, 2 curse:

Chișinău (KIV) 07:50 – Istanbul (IST) 09:00

Istanbul (IST) 09:50 – Chișinău (KIV) 11:10

Chișinău (KIV) 20:00 – Istanbul (IST) 21:10

Istanbul (IST) 22:00 – Chișinău (KIV) 23:10

Marți, miercuri, vineri:

Chișinău (KIV) 08:00 – Istanbul (IST) 09:20

Istanbul (IST) 10:20 – Chișinău (KIV) 11:40

Joi, duminică:

Chișinău (KIV) 18:30 – Istanbul (IST) 19:50

Istanbul (IST) 20:40 – Chișinău (KIV) 22:00

Sâmbătă:

Chișinău (KIV) 20:10 – Istanbul (IST) 21:10

Istanbul (IST) 22:00 – Chișinău (KIV) 23:10

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE. FLYONE vă așteaptă la zborurile zilnice!

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, reușind în scurt timp să devină unul dintre liderii pieței avia din Republica Moldova. Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. La fel, în anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa). În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 43 destinații.

25 Curse regulate spre: Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, și 5 curse charter spre: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat, Hurghada.

Acest articol este un produs comercial

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.