VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Festivalul Tradițiilor Românești”, inaugurat în Grădina Botanică / video

La Grădina Botanică din Chișinău are loc Festivalul Tradițiilor Românești care va dura până duminică seara. Timp de trei zile, Festivalul Tradițiilor Românești – ediția a doua, organizat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, din cadrul Guvernului României, va oferi publicului un program bogat, cu ateliere, muzică și dansuri populare. Serile Festivalului Tradițiilor Românești vor fi dedicate muzicii.

Începând cu ora 19.00, pe scenă vor urca artiști din România: vineri, 17 mai – Ovidiu Lipan Țăndărică din Zece Prăjini, Stelu Enache și Diana Bucșa, sâmbătă, 18 mai – Robin & The Backstabbers și Domino, duminică, 19 mai – Direcția 5. În fiecare zi a Festivalului Tradițiilor, vineri, sâmbătă și duminică, începând cu ora 10.00, peste 30 de meșteșugari din cele nouă regiuni istorice ale României își vor arăta măiestria alături de alți nouă artiști populari din Republica Moldova, la standurile amenajate în Grădina Botanică.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.