VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fermierii revin mâine la proteste și amenință din nou cu blocarea Vămii Leușeni

Agricultorii susțin că revin mâine dimineața cu tractoarele la proteste. Fermierii susțin că dacă autoritățile vor refuza în continuare să vină la dialog, atunci drumul de acces către Vama Leușeni va fi blocat din nou.

„În lipsa acestuia și în situația unei catastrofe financiare pentru mulți din ei, agricultorii anunță că de mâine, de la ora 9:30, Vama Leușeni-Albița din nou va fi blocată. Oameni nu vor pleca fără un rezultat palpabil”, a anunțat directorul executiv al Asociației „Forța Fermierilor”, Alexandru Slusari, citat de ziua.md. 

Slusari a mai acuzat autoritățile de faptul că au ignorat mesajul agricultorilor că vor bloca marți accesul spre vamă, pentru a provoca o confruntare dintre fermieri și cei care voiau să plece din R.Moldova prin punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. 

„Protestatarii se adresează repetat prin intermediul mass-media și direct către autoritățile abilitate să fie redirecționat trafic mâine la alte vămi și să fie coordonat același proces cu partea română. Fermierii încă odată își cer scuze de la populația și agenții economici, dar în situația neglijenței demonstrative din partea Guvernului și Parlamentului, nu văd altă ieșire”, a mai adăugat directorul „Forța Fermierilor”. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.