VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Fără ștampilă pe fișa de însoțire a buletinului de identitate la alegeri

Alegătorii vor veni cu buletinul de identitate la secția de votare, dar ștampila nu va mai fi aplicată pe fișa de însoțire, potrivit modificărilor aduse la Codul electoral.

Pavel Postica, vicepreședintele Comisiei Electorale Centrale, a menționat că autoritatea electorală tinde să digitalizeze procesul electoral.

„Noi până acum aplicăm 2 ștampile – cea fizică, pe fișa de însoțire și cea electronică, când operatorul introduce datele în sistem. Vom renunța la cea fizică și va rămâne doar cea electronică în SIAS „Alegeri”. Alegătorul oricum va trebui să vină cu actele la secția de votare”, a spus Pavel Postica.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.