VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Extindere majoră a flotei FLYONE: Trei Airbusuri A321 s-au alăturat companiei

Familia FLYONE își continuă ascensiunea, consolidându-și prezența pe piața aviatică cu o impresionantă extindere a flotei. Astăzi, compania vine cu un anunț important și anume faptul că flota a fost îmbogățită cu trei avioane Airbus A321, care sunt pregătite să deschidă noi orizonturi pentru pasageri.

Acestea au fost botezate cu numele: Chișinău, Tiraspol și Cahul, așa cum și restul aeronavelor poartă denumiri de orașe ale Republicii Moldova.

Această expansiune strategică subliniază angajamentul companiei FLYONE, de a oferi clienților cele mai moderne opțiuni de călătorie.

Directorul General al FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: „Venirea celor trei Airbusuri A321 în familia noastră, reprezintă un moment semnificativ în istoria FLYONE. Această investiție subliniază dorința noastră de a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale pieței și de a oferi clienților noștri siguranță la fiecare zbor, dar și experiențe de călătorie de neuitat. Cu o flotă atât de mare, suntem pregătiți să operăm toate zborurile regulate și charter, menținând siguranța și punctualitatea fiecărei curse.”

Fiecare dintre cele trei noi avioane Airbus A321 are o capacitate extinsă de locuri (până la 220 scaune), fiind echipată corespunzător pentru a oferi o experiență de zbor sigură.

Cu o flotă mai mare și mai modernă, FLYONE este pregătită să facă față fluxului mare de pasageri, așa cum suntem în plin sezon.

În prezent, compania FLYONE are în dotare 15 avioane, dintre care 7 sunt cu baza operațională în Chișinău. De la începutului anului, la bordul acestora au zburat peste un milion de pasageri. Aeronavele de tip Airbus A321, la fel ca și celelalte de tip Aibus A320, corespund tuturor standardelor de Securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și a reușit să devină cea mai mare companie aeriană din Moldova.

În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

În anul 2023 a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

La fel, în anul 2023, în premieră pentru o companie aeriană din Moldova, FLYONE a ajuns la un număr record de 2 milioane de pasageri, a lansat 14 rute noi și a extins flota cu încă trei aeronave.

La moment compania operează zboruri către 60 destinații.

35 de curse regulate și charter din Chișinău spre: Praga, Dubai, Veneția, Bologna, Roma, Milano, Valencia, Berlin, Tbilisi, Madrid, Munchen, Larnaca, Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Erevan, Bruxelles, Dusseldorf, Nisa, Amsterdam, Barcelona, Tirana, Bodrum, Dalaman, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Tivat și Hurghada.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Nisa, Barcelona, Tivat, Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.