VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Explozii la frontiera moldo-ucraineană din nord. Detaliile Poliției de Frontieră

Cel puțin trei explozii au fost detectate, azi-dimineața, în apropiere de frontiera Republicii Moldova cu Ucraina, la nord. Acest lucru a fost anunțat de către Poliția de Frontieră.

Potrivit instituției, exploziile au fost detectate la ora 05:40, pe teritoriul Ucrainei, iar patrulele polițiștilor de frontieră din Ocnița, Otaci, Cosăuți și Soroca le-au raportat, transmite deschide.md.

„Autoritățile ucrainene au confirmat că în regiunea orașului Novodnestrovsk, situat în apropierea graniței cu Republica Moldova, au avut loc trei lansări de rachete”, se menționează într-o notă de informare a Poliției de Frontieră.

Cu privire la informația că rachetele rusești ar fi survolat spațiul aerian al Republicii Moldova în cursul nopții trecute, autoritățile menționează că toate sistemele de supraveghere și monitorizare a spațiului aerian nu au detectat vreo intrare neautorizată, un aspect confirmat și de autoritățile ucrainene.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.