VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ex-premier: Vom avea o iarnă foarte rece, dacă nu va fi schimbat Guvernul în cel mai scurt timp

Dacă nu va fi schimbat Guvernul în cel mai scurt timp, vom avea o toamnă foarte fierbinte și o iarnă foarte, foarte rece”. Avertizarea vine din partea ex-premierului Vlad Filat.

”Mai pe scurt: Dacă nu va fi schimbat Guvernul în cel mai scurt timp, vom avea o toamnă foarte fierbinte și o iarnă foarte, foarte rece.

Un om de stat trebuie să aibă caracter, însă este obligat să guverneze rațional!”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Menționăm prim-ministra Natalia Gavrilița a declarat anterior că „ne așteaptă o iarnă grea cu multe încercări pentru care Guvernul este pregătit”.

„Lumea de azi este foarte diferită de lumea de la momentul când am preluat guvernarea. Mulți oameni o duc foarte greu la noi în țară, iar noi avem pârghii limitate din simplu motiv că multiplele crize cu care luptăm sunt de natură globală și afectează până și cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, inclusiv țări cu mult mai bogate decât R. Moldova.

Nu suntem rupți de realitate, am efectuate vizite în teritoriu. Știm că prin măsurile pe care le-am dispus nu am putut lua cu totul povara facturilor mai mari sau a prețurilor crescute pentru bunuri de primă necesitate de pe umerii celor mai vulnerabil. Da, ne așteaptă o iarnă grea cu multe încercări pentru care ne pregătim de pe acum”, a spus Gavrilița la începutul lunii august, când a prezentat raportul Guvernului la un an de activitate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.