VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ex-directorul SIS, numit ambasador cu misiuni speciale în cadrul MAEIE

Ex-directorul Serviciului de Informații și Securitate, Alexandru Esaulenco, a fost numit în funcția de ambasador cu misiuni speciale în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă.

Potrivit sursei citate, Esaulenco și-a început activitatea la data de 28 iulie 2022.

Amintim că la începutul lunii iunie, șeful Serviciului de Informații și Securitate, Alexandr Esaulenco, a fost eliberat din funcție în baza cererii de demisie.

Proiectul a fost susținut de 52 de deputați. Ulterior, la aceeași ședință, deputații l-au numit pe Alexandru Musteață în această funcție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.