VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

„Echipele moldovenești depind de banii de la UEFA.” Lilian Popescu și Ion Jardan|Pe Aripile Sportului

Lilian Popescu, antrenorul echipei Zimbru Chișinău, și Ion Jardan, vicecăpitanul de la Petrocub Hâncești, sunt invitații emisiunii „Pe Aripile Sportului”.

Subiectul primei părți a emisiunii este revenirea Zimbrului în cupele europene. „Zimbru nu este o echipă care să stea la coada clasamentului. Am venit aici, pentru a schimba această nedreptate”, susține tehnicianul „galben-verzilor”. Lilian Popescu a preluat echipa Zimbru când aceasta se afla pe locul șapte și, preț de câteva luni, a dus-o până pe locul trei.

În partea a doua a emisiunii, fotbalistul Ion Jardan a vorbit despre situația de la Petrocub- echipă care a încheiat acest sezon pe locul doi. ”Ne este greu să luptăm cu Sheriff, pentru titlu, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțăm”, susține vicecăpitanul echipei din Hâncești.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.