VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Echipele mobile de medici se vor afla în mai multe localități din sudul Republicii Moldova

Echipele mobile de medici specialişti vor oferi în perioada 15-19 august consultaţii profilactice gratuite locuitorilor din raioanele Comrat, Cahul și Taraclia. Consultațiile sunt acoperite din mijloacele financiare ale fondului măsurilor de profilaxie al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină.

Potrivit Companiei Naţionale de Asigurări în Medicină (CNAM), complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în localitățile din raionul Cahul: Zîrnești, Crihana Veche, Colibaș, Slobozia Mare, Alexandru Ioan Cuza, iar screening-ul glandei mamare va fi efectuat în raioanele Comrat și Taraclia.

Totodată, CNAM anunță că, tot în această săptămână, vor fi prestate servicii medicale stomatologice copiilor în mun. Vulcănești.

Conform CNAM, săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite peste 905 de persoane, dintre care 624 persoane – screening pulmonar, 206 de femei screening-ul mamar și 75 de copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.