VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Echipamente electrice de 200 de mii de lei, ascunse de ochii vameșilor

Funcționarii postului vamal Leușeni au depistat într-un microbuz ce se deplasa din Germania spre Republica Moldova mai mulți saci cu echipamente electrice, peste 1100 de unități, marfă ce nu a fost declarată autorității vamale.

Șoferul, un conațional în vârstă de 29 de ani, a comunicat că toate bunurile sunt indicate în ”Declarația călătorului”. Valoarea lotului de marfă depistat este de peste 200 mii lei. Bunurile au fost ridicate, iar investigațiile pe caz continuă.

Și funcționarii postului vamal Sculeni au găsit într-un autoturism ce se deplasa dinspre România un lot comercial de articole vestimentare, inclusiv cu însemne de branduri internaționale. Acestea nu au fost declarate de șofer, care le-a spus vameșilor că transportă doar bunuri personale.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.