VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După ploi, vine un val de căldură peste R. Moldova

Serviciul Hidrometeorologic de Stat prognozează pentru astăzi temperaturi de peste 30 de grade în toată R. Moldova. În Chișinău, maxima termică va atinge 31 de grade, iar noaptea va fi până la 16 grade.

La nord, maxima va fi de 28 de grade Celsius, iar noaptea, mercurul va coborî în termometre până la 14 grade Celsius. La sud vor fi 33 de grade Celsius, iar pe timp de noapte, minima va fi de +18 grade. Meteorologii nu exclud și ploi, pentru astăzi cerul va fi mai mult noros.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.