VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

După ploi cu grindină vine canicula. O nouă avertizare meteorologică

Republica Moldova se va afla pe 10 iunie sub cod galben de caniculă. Avertizarea a fost emisă pe 9 iunie și va fi valabilă pe întreg teritoriul țării. Potrivit meteorologilor se așteaptă temperaturi de +33°C și mai mult.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat din Republica Moldova a emis o nouă avertizare meteorologică. Instituția a anunțat pentru data de 10 iunie cod galben de caniculă.

„Pe arii extinse, temperatura maximă a aerului va atinge valori de +33°C și mai mult”, au comunicat reprezentanții Serviciului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.